lørdag 30. april 2011

Hvitveis i solnedgang

Hvitveisen er vårblomsten fremfor noen og står nå på sitt flotteste mange steder. Hvitveisen er utrolig fotogen og jeg har mange bilder av den hvite vårblomsten i arkivet, dermed ville jeg denne våren prøve å ta noen litt annerledes bilder som skilte seg ut fra det jeg har fra før. Så i år har jeg eksperimentert med litt forskjellige metoder og to av resultatene følger her. Har fotografert direkte mot solnedgangen og i tillegg brukt blits. I det øverste bilder er det også en tanke bevegelse i blomsten under eksponering. Synes selv resultatet ble litt morsomt, men det ble kanskje litt i overkant? Hadde satt pris på tilbakemeldinger hvis noen har noen synspunkter:-)

10 kommentarer:

 1. Artig og veldig annerledes hvitveisbilde : )

  SvarSlett
 2. Heisann!

  Synes dette ble spennende og bra. Likte særlig det andre bildet, det er virkelig en annerledes hvitveisbilde! Og fargene sitter som et skudd! Ha en fortsatt god helg!

  Hilsen Svein E.

  SvarSlett
 3. Funker for meg dette. Synes det ble riktig så bra. Liker vel det første bildet best.
  Ha en fin 1 mai.

  ketil

  SvarSlett
 4. Hei

  Tusen takk for tilbakemeldinger. Egentlig var det første bildet min favoritt, men etter å ha sett på dem noen ganger liker jeg det nederst bedre og bedre:-)

  Ønsker dere en strålende fotostart på maimåned!!

  Henrik

  SvarSlett
 5. Flotte bilder dette. Liker begge to veldig godt.

  SvarSlett
 6. Nummer en likte jeg i grunnen ikke noe særlig - siden du spør. Synes komposisjonen er litt vel tilfeldig, og det blir litt glorete. Nr to har jo nesten den samme fargepaletten, men fremstår ikke glorete, kanskje fordi det store lyse feltet til høyre indikerer sola, slik at det fremstår som mer naturlig enn det første. Nr. to synes jeg er skikkelig bra.

  SvarSlett
 7. Hei Henrik

  Det blir til at jeg må gjenta noe av det de andre har skrevet men,men. Spennede og anderledes hvitveis bilder og du viser at en kan få mye ut av en enkel blomst som motiv. Spesielt det siste var det i mine øyene klasse over.

  Ha en strålende dag:)

  Mvh Rune

  SvarSlett
 8. Takk for tilbakemeldinger Randulf, Øystein og Rune. Fint med innspill, og ja siden jeg ba om det setter jeg pris på at du snakker "rett fra levra" Øystein. Veldig enig at bilde nr 1 blir for rotete og tilfeldig. Ser at nr 2 er langt mer ryddig og vender seg mot sola som du sier Øystein.

  Mvh Henrik

  SvarSlett
 9. Hei
  Kunstneriske og stemningsfulle hvitveis bilder.Nr.2 er lekker!

  SvarSlett
 10. Nr to var "bærre lekkert"...:)

  SvarSlett