fredag 8. april 2011

Håndlagde mesterverk

Forrige lørdag gikk turen til den Svenske sportsfiskemessen som i år ble arrangert i Jönköping. Det ble mange mil, 945 km tur/retur for å være nøyaktig. Men hva gjør men vel ikke for å oppleve Skandinavias råeste utvalg av fiskeutstyr på en plass. For min del var det håndlagde Jerkbait som var målet for turen, noe som er vanskelig å oppdrive i Norge. Det var mye å velg i, men var litt skuffet over at det ikke var flere spesialforretninger og nisjeprodukter å finne.

 Her litt av det som ble med hjem til Norge

Men Attitude Baits hadde rigget en kjempestand med hele sitt enorme utvalg av håndlagde Jerkbait og Wobblere, så mye av besøkelsestiden ble brukt på Deres stand.

Det ble mest Beten fra Wolfcreek som etter min mening kanskje er den som har den råeste finishen på sine wobblere. Men det ble også litt fra Cobbs og et par andre.
4 kommentarer:

 1. Heisann!

  Det er noen som legger sjela si i arbeidene sine. Og de som lager disse redskapene gjør tydeligvis det. De er en fryd for øyet, så jeg skjønner godt at 945 kilometer ikke er noe å grine over. Turen var uten tvil vellykket! Fortsatt god helg!

  Hilsen Svein E. Børresen

  SvarSlett
 2. Hei Svein

  Ja disse gutta vet hva de gjør, fantastisk håndtverk. Så det var absolutt verdt kjøreturen:-)

  SvarSlett
 3. OJ,så flotte farger.Gjedda kommer til å bli helt vill i nikkersen.

  SvarSlett
 4. I am extremely impressed along with your writing abilities, Thanks for this great share.

  SvarSlett