fredag 18. mars 2011

Ny forside

Det er alltid artig å få forsidebilde, og denne gangen er et av mine fiskebilder på forsiden av marsutgaven av Jakt & Fiske. Et klassisk halvt over / halvt under vann motiv tatt i en klar elv i Troms på sensommeren 2008. Bildet er tatt med et Canon Powershot G9 og undervannshus, forholdsvis enkelt men bra utstyr. Den største utfordringen her ligger i at frontlinsa på G9 bare har en diameter på 2 cm. Dermed er du avhengig av stille vann og en stø hånd + litt flaks for å fange motivet både under og over vann.

Canon Powershot G9 m/undervannshus. Blender 2,8 og 1/250 sek. Iso 80.

7 kommentarer:

 1. Gratulerer! Artig.
  Litt imponert over at du har fått til det så bra med det utstyret der. Har et lignende sett men med G11, så jeg skjønner problemene. Bra jobba! :-)

  SvarSlett
 2. Takk, takk. Men innrømmer at det blir mange bomskudd før jeg treffer. Med G11 har du vel litt mer vidvinkel enn med min G9, så da er mulighetene absolutt tilstede:-)

  SvarSlett
 3. Ja, det kan ikke være lett med en så liten linse. Men bildet er bra. Blir det noe naturfoto på deg for tiden?

  SvarSlett
 4. Gratulerer!
  Har jo sett en del av dine fiskebilder i forskjellige blader. Høy kvalitet er kjennemerket og det er ikke minst moro å få betrakte dem.

  ketil

  SvarSlett
 5. Takk for tilbakemeldinger. Øystein:Blitt mest produktfoto og skriving i vinter, lite naturfoto. Ketil: Takk prøver å ta fiskebilder som er litt annerledes

  Henrik

  SvarSlett
 6. Hei Henrik
  Gratulere med et fantastisk flott forside bilde!!

  SvarSlett
 7. Hei Henrik.

  Gratulerer med forsiden!

  Når kan du rive deg løs igjen og bli med på tur?

  Kåre

  SvarSlett