fredag 15. april 2011

Tidlig vår

Jeg blir aldri lei av rennende vann som motiv. Rennende vann og lange lukkertider, man vet aldri helt hvordan resultatet blir. Kanskje ikke så originalt vil mange si, det bryr jeg meg fint lite om. Jeg har en liten elv som renner bare 100 meter bak huset, og denne elva oppsøker jeg jevnlig gjennom hele året. Det er vanskelig fremkommelig langs "elva mi" med tett kratt og buskas, men det er bare bra for da får jeg ha den for meg selv. Vanligvis konsentrerer jeg meg om detaljer og utelukker alt "rot" som stokker og kvist for å få ryddige motiver, men idag har jeg også tatt med meg litt mer av omgivelsene. Det viser mer hvordan det egentlig ser ut, rett og slett en liten lokal urskog hvor naturen selv sørger for å gå sin gang.

Klikk på bildene for å se de i større format!!

Idag var det vårflom og vannet var relativt kraftig brunfarget, noe som i dette tilfelle tilfører motivet litt ekstra etter min mening.Vannet flommet over beverdemningen, men kjenner jeg den flittige gnageren rett er den på plass så fort vannstanden synker litt for å utbedre skadene.
4 kommentarer:

 1. Heisann!

  Jeg er så enig! Har også stor følelse for vann i bildene mine. Vann er liv! Og å følge en liten elv eller bekk gjennom året gir utrolig mange og spennende muligheter. Og bildene dine viser våren! Ha en riktig god påske!

  Hilsen Svein E. Børresen

  SvarSlett
 2. Hei Svein

  Takk for tilbakemelding. Helt enig, vann er liv. Blir aldri lei av det. Alltid nye måter å se vann som motiv! God påske til deg også!

  SvarSlett
 3. Flotte vårbilder! Herlig med rennende vann om våren!

  SvarSlett
 4. Ønsker deg en God Påske.

  ketil

  SvarSlett