søndag 10. april 2011

Endelig vår!

Endelig må vinteren vike for våren. Deilig å komme ut på morgenen og høre fuglsang og kjenne lukta av vår isteden for å bli møtt av 15 minusgrader som var virkeligheten for bare noen uker siden. I marka henger vinteren litt ekstra i og isen på vannene ligger fortsatt, men siste dagers varme har også tatt kraftig på isen. Her noen bilder fra isløsning på Heiavann i Fet denne helgen. Ble nesten et ufrivillig bad på meg der jeg forsiktig krabbet ut på isen for å fange solnedgangen, men jeg reddet meg inn på tørt land i siste liten.  


5 kommentarer:

 1. Hei Henrik.

  Kjekt å se litt naturfoto fra den kanten igjen:)
  Deilig å både se, høre og kjenne at våren er i full sving.

  Fine skildrigner fra de første vårtegnene.

  Knut Børge

  SvarSlett
 2. Takk for det Knut Børge

  Har brukt vinteren til "produksjon" av artikler og bildesalg, dermed lite naturfotografering. Men i takt med sola og vårens fremmarsj vil jeg nok bli adskillig mer aktiv med kamera igjen:-)

  Henrik

  SvarSlett
 3. Hei!

  Flotte bilder!

  mvh Knut Egil

  SvarSlett
 4. Heisann!

  Godt å se at is og snø er på retrett. Men det hadde ikke vært særlig behagelig å få et ufrivillig bad på denne tiden. Godt at du reddet den situasjonen. Bildene ble i hvert fall gode.

  Hilsen Svein E. Børresen

  SvarSlett
 5. Jeg sier som Knut Børge, men vet selv at jeg har ikke vært flink heller.
  Det kommer vel sakte og sikker mer lover jeg. Men det blir nok bare fra gamle bilder, for kneet er skadet igjen :)

  Våren kommer i full fart. Motivene minner meg om beverturer med båten din. Håper du har tid med litt guiden og ikke bare ...... Flotte våre motiver.

  mvh duy

  SvarSlett