tirsdag 1. mai 2012

Fotokurs på Flå

Har blitt litt dårlig med oppdateringer på bloggen den siste tiden, en av årsakene er forberedelser til fotokurset jeg holdt i helgen. Ble for en tid tilbake spurt av Norges Jeger og Fiskerforbund (NJFF) å være instruktør på et fotokurs på deres nye kurssenter på Flå. Noe jeg takket ja til, men dette var en helt ny utfordring for min del og har dermed brukt en del tid på forberedelser. Men nå er kurset gjennomført og føler at alt gikk som det skulle. Det var både artig og lærerikt å være instruktør og med rammen rundt på det fantastiske Jakt & Fiskesenteret på Flå ble det en strålende helg. Senteret ligger vegg i vegg med bjørneparken som vi benyttet til litt praktisk fotografering i løpet av kurset.

Det ble en liten økt med bjørnefoto i bjørneparken i løpet av kurset.

Noen av kursdeltagerne under "fototrening" i skogen bak kurssenteret.Mer bjørn fra bjørneparken.

Her fra resepsjonsområdet på kurssenteret.På vei opp på fredag regnet det kraftig og var ufyselig vær. men når jeg skulle ned igjen på søndag var det plutselig blitt vår. Her bjørkeskog i fra åsene langs Krøderen.


3 kommentarer:

 1. Helt sikkert en artig og flott erfaring dette! Holdt selv mitt første fotokurs ifjor høst, og det var virkelig givende!

  Likte det første bjørnebildet særs godt!

  Knut Børge

  SvarSlett
 2. Du besto nok ildprøven med glans. Gav det mersmak eller blir det med denne ene gangen?
  Likte best det tredje bildet, synd at det ikke var tatt et annet sted!

  Kåre

  SvarSlett
 3. Ikke mye liv her nå i det siste,mye å henge finga i?

  SvarSlett