søndag 4. desember 2011

Motlys

På denne tiden av året har kulda normalt festet grepet, noe som gir masse motiver med rim, is, snøkrystaller etc. Men ikke i år nei, bare mildvær og regn. Ikke lett å finne spennende motiver og ikke mye som gir julestemning. Men jeg hadde nå allikevel med meg kamera på en formiddagstur i regnværet. Nærmest som et under sprakk skydekket opp og ga oss noen etterlengtede minutter med lav høstsol. Hele skogen glitret i motlyset.


Prøvde å være litt kreativ og fikk nesten litt julestemning av det glitrende motlyset. Benyttet en 24-70mm på største blenderåpning 2,8 for at refleksene skulle bli runde å fine og manuell fokus for å få motivene ut av fokus. Synes resultatet ble litt artig. Kom gjerne med tilbakemeldinger og synspunkter.


6 kommentarer:

 1. Dette er slikt jeg også liker å jobbe med. Veldig spennende måte å jobbe på, og de mest fantastiske syn kan åpenbare seg. Men fallhøyden er stor, marginene mellom suksess og fiasko er ofte kort. Jeg synes du har lykkes bra her, og mine favoritter er 3, 5 og 6.

  SvarSlett
 2. God kveld.
  Jeg så raskt gjennom bildene dine slik de fremkommer i bloggen og min første reaksjon var ikke bra. Dette er ikke slik jeg kjenner deg. Så på dem i full størelse og det gav et helt annet inntrykk. Jeg likte dem!!

  Kåre

  SvarSlett
 3. Flotte komposisjoner og stemning, bilde 2 er min favoritt.
  morten
  http://kjernebitern.blogspot.com/

  SvarSlett
 4. Heisann!

  Vann og lys kan gi utrolige kombinasjoner, og her har du fått noen virkelige skudd! Det er spennende å arbeide med disse to elementene, og godt var det at du tok med deg kameraet - tross regnværet.

  Hilsen Svein E. Børresen

  SvarSlett
 5. Spesielt med motlysbilder. Synes du har fått til mye her. Pene bilder.

  ketil

  SvarSlett
 6. Meget flott utført av motlys bilder. Skjønte ikke helt budskapet ditt. Ingenting i fokus, det sentralet er jo motlys du har framstilt og lykkes med her. Ikke alt som glitter er diamanter, ikke alt som er synlig er så fine. Må nok søke enda dypere. Godt jobba mr. Strømstad.

  duy

  SvarSlett