torsdag 22. juli 2010

Beverguiding

Onsdag kveld hadde jeg meg meg naturfotografene Kåre Johansen og Duy Pham på beverguiding. Vi var utrolig heldig med forholdene, varmt og vindstille og fint sløret sollys. Bever ble det også selv om de ikke var så veldig interessert i å posere i sollys denne kvelden. Men det ble masse bilder med bever på land og i vannkanten i forskjellige miljøer. Kameraene gikk nesten varme utpå kvelden, og utifra hva jeg fikk se på kameraenes LCD-skjermer ble det mye bra bilder på gutta.

Har du lyst til å bli med på beversafari og oppleve vår største gnager på nært hold, så klikk deg inn på linken til høyre for nærmere info.
4 kommentarer:

 1. Flotte bever bilder ble det også på deg Henrik.
  Herlig å kunne betrakte disse på så kort avstand uten de ble vetskremt.
  Takk for opplevelsen. Du var dyktig med båten og varen du leverte. Det blir nok flere turer for meg ut over høsten hvor sivene endrer til gule farger.

  mvh duy

  SvarSlett
 2. Hei

  Takk, takk. Hyggelig å høre at beverturen ga mersmak. Skal holde deg oppdatert på beverfronten og når gresset blir gult i beverland:-)

  Mvh Henrik

  SvarSlett
 3. Det er unikt det tilbudet du har her, tror ikke det er mange som har en slik fantastisk beverlokalitet tilgjengelig.

  Hvor lenge varer sesongen?

  Knut Børge

  SvarSlett
 4. Hei Knut Børge

  Beveren er aktiv så lenge det er åpent vann, så har mulighet til guide til et godt stykke utpå høsten. Den største utfordringen blir etterhvert lyset, ja eller mangel på godt fotolys som trengs for å ta bra bilder med teleinse i et litt mørkt miljø.

  Mvh Henrik

  SvarSlett