søndag 17. januar 2010

Seier i fotokonkurranse:-)

Romerikes Blad utlyste i romjula en fotokonkurranse "Lesernes beste bilder med tema vinterbilder". Det ble sendt inn nærmere 600 bilder og et av mine bilder med en isfisker som vandrer rett inn i soloppgangen gikk helt til topps. Fotosjef i RB Roar Grønstad sier følgende om vinnerbildet: God komposisjon. Fotografen makter å formidle en fantastisk stemning. Bildet gjør meg varm i kulda. Jeg får lyst til å gå ut! Alltid gøy med tilbakemeldinger og at folk liker bildene mine. Inspirerer meg til å ta enda flere og bedre bilder:-) Les mer på:http://www.rb.no/lokale_nyheter/article4807611.ece


6 kommentarer:

 1. Hei Henrik

  Gratulerer med seieren!:-)
  Det er et stemningsfullt og vakkert bilde.
  Fotosjefen i bladet sier det meste.
  Det er sikkert en forventningsfull isfisker som rusler innover i vannet som første mann den dagen kjenner det kribler i kroppen selv når jeg ser på bilde:-)
  Tilbakemeldinger er fint å få på godt og vondt.
  Du har ved flere annledninger vist at du er særdeles god på landskapsbilder,flotte undervannsfoto i blandet kreativitet og øye for det du gjør.
  Stå på videre Henrik for jeg vil gjerne se mer av ditt arbeid på blogg og i blader:-)

  Mvh Rune

  SvarSlett
 2. Gratulere så meget med flott bilde og som vinner av konkurransen.
  Litt strølys bak isboret men det er vel Canon optikk . Hehe bare fleiper med deg.

  Terje

  SvarSlett
 3. Hei Rune og Terje

  Takk for gratulasjoner, og du ser ut som strølys du Terje:-) Jo alltid hyggelig med tilbakemeldinger på bilder. Og i disse blogggtider er mulighetene for å presentere bilder og ikke minst anledningen til å gi tilbakemeldinger lettere enn noen gang.

  Mvh Henrik

  SvarSlett
 4. Hei!
  Gratulerer! Vel fortjent! Flott bilde :D

  Mvh Linda

  SvarSlett
 5. Skal man ta gode bilder krever det mye tid med fotoutstyret. Da er det alltid moro med gode tilbakemeldinger. Jeg synes du har fanget situasjonen på en god måte. Du klarer å formidle en fin vinterstemning.

  SvarSlett