mandag 21. september 2009

Skarveheimen

Er tilbake etter et par flotte dager i Skarveheimen. Skarveheimen er fjellområdet som ligger nord for Geilo og Hardangervidda og over mot Aurland. Et fantastisk område med Hallingskarvet som et naturlig midtpunkt. Nydelig vær, spesielt på lørdag og flotte høstfarger gjorde at det ble en del "postkortbilder". Her følger et lite knippe.Strandavatnet med Hallingskarvet i bakgrunn

Sudndalsfjorden med Hallingskarvet Skisenter på andre siden av vannet

Fra Strandavatnet med Hallingskarvet i bakgrunn

2 kommentarer:

 1. Hei Henrik

  Det er en flott serie med vakre og fargerike høst motiver du presenterer her.
  Med et slik drømmevær til fjells så er det bare hærlig å være ute å nyte dagen! Så tenke eg du har fått flere fine blinkskudd som du har på lager etter turen:-)
  Når jeg ser på de flotte bildene dine så får eg lyst å stikke til fjells selv men prioriterer å bruke de få godværsdagene til nå ute langs jæren på høsten's fugletrekk.

  Ha en fin aften.

  Mvh Rune

  SvarSlett
 2. Tror ingen ting slår høstfjellet når været viser seg fra denne siden. Men det er små marginer, det er ikke mange dagene fargene er på sitt flotteste som her samtidig som sola skinner fra skyfri himmel.. Men skulle gjerne også hatt tid til noen dager med fuglefoto nå under fugletrekket. Men får desverre ikke tid til alt.

  SvarSlett