torsdag 1. mars 2012

Oslofjorden

Her følger noen stemningsbilder fra Indre Oslofjord. Alle bildene er tatt i februar men en rekordvarm annen halvdel av februar gjør at bildene tatt i slutten av måneden er mer vårbilder enn vinterbilder. Motivene er hentet på eller i nærheten av noen av Oslo`s mest kjente badestrender som ofte er vell så flotte, ja kanskje finere vinterstider enn når de er fulle av folk på sommeren.

      
Huk ved solnedgang 12. februar    Huk 12. februar. Tatt ca en time etter solnedgang. Tidevannet lager bevegelse og fører isen ut av fjorden.
Ingierstrand med sitt flotte funkis stupetårn fra 1930 tallet. De to bildene er tatt med 10 minutters mellomrom og med noen få meters endret standpunkt.


Hvervenbukta 28. februar. Tett tåke, men sola klarte nesten å bryte igjennom før den gikk ned og skapte litt magisk stemning.

Hvervenbukta 28. februar. Tåka slipper nesten taket rett før solnedgang.

12 kommentarer:

 1. Flotte bilder, men bilde nr. 1 og bilde nr. 6 skiller seg mest ut, synes jeg. En trolsk stemning på det siste bildet :-)

  SvarSlett
 2. Finfin serie fra oslofjorden dette. Sier meg enig med Gunnar, at nr. 1 og 6 skilte seg positivt ut.

  Knut Børge

  SvarSlett
 3. Niesamowite, magiczne miejsce. Sprzyjające kontemplacji. Piękne fotografie :-)

  SvarSlett
 4. Virkelig flotte bilder dette, og jeg er helt enig med deg, mye flottere her enn på sommeren med masse folk :) Jeg legger en knapp på nr. 1 og 5, fantastisk lys og stemning i det nest-siste!

  SvarSlett
 5. Fin bildeserie. Likte nr 1 spesiellt godt.

  SvarSlett
 6. Flott serie fra vinterkysten, likte alle bilden.

  SvarSlett
 7. Hei Folkens og takk for tilbakemeldinger. Som de fleste av dere er også bilde nr 1 min favoritt. Var fornøyd med at jeg fant denne lille vika hvor isen lå igjen på fjæresteinene.

  Hilsen Henrik

  SvarSlett
 8. Ikke hørt eller sett noe fra deg. Så du er vel opptatt om dagen.
  Kontakt meg når jeg er tilbake :) Litt forskjellige fra Oslo kysten. Nr1 og siste vers taler for seg.

  :) duy

  SvarSlett
 9. Jeg fant bloggen din litt tilfeldig, via-via. Inspirerende og delikat liten kavalkade dette, med stemningsbilder som jeg definitivt liker.

  SvarSlett
 10. Fine bilder, Henrik.

  SvarSlett
 11. You with RISA?
  Or you with NYE?
  You got KILLA HILLA?
  Or you got SLY?
  Need a NATTIE.
  For NADEDA.
  TORONTO got
  ROKST- CULL.

  SvarSlett
 12. Heisann!

  En nydelig og stemningsfull serie fra kysten. Det første bildet med isflakene har en herlig dybde. Og det samme gjelder bildene av det ensomme stupetårnet. Både lyset og dybden sitter som skudd!

  Hilsen Svein

  SvarSlett