lørdag 26. januar 2013

Midtvinters

Har blitt tynt med innlegg på bloggen i det siste så det er på tide med en oppdatering. Har valgt et knippe bilder fra årets første måned med motiver fra kyst til fjell. Januar er en av årets mørkeste og kaldeste måneder, men allikevel er den måneden i året med det flotteste lyset.

Første helgen i januar ble det Trysiltur, det var grått og forholdsvis mildt vær med underkjølt regn selv over 1000 moh. Men det var mulig å finne motiver selv om det var mindre trivelig å fotografere når det er et par minusgrader samtidig som det regner..
























Så kom kulda med klarvær og sol og masse nye muligheter for en naturfotograf. Det fine med denne årstiden er at sola står lavt på himmelen og lar seg bruke i motivene. Under ifra skøytebanen vi er heldige å ha rett bak huset.


























Kulda holdt seg heldigvis og dermed begynte isen og legge seg på fjorden og masse nye motivmuligheter. bildene under er fra den Svenske vestkysten syd for Strømstad tatt i midten av januar.



























Så er ringen for januar sluttet og jeg er tilbake i Trysil. Men denne gangen er det kaldt og sol og ikke gråvær og mildt som i starten av måneden. Det siste bildet er av undertegnede tatt ikveld (fredag 25. januar). Stemningsfullt å ta seg en kveldstur i fjellskogen mens snøen knirker under trugene i kulda og månen lyser opp terrenget så hodelykt er helt overflødig.




10 kommentarer:

  1. WOW!!!!!stiligt!!!spesielt de siste!!!!!))))

    Mvh Anita :)

    SvarSlett
  2. Mange flotte vinterbilder her.

    Ketil

    SvarSlett
  3. Her var det mye fotoglede. Isbildene apellerte spesielt til meg !!

    SvarSlett
  4. Fantastisk flotte bilder, Henrik. Du burde jo hatt en egen med håndballbilder også :-) Mette Sundal

    SvarSlett
  5. Veldig fin stemning i dine vinterbilder.

    SvarSlett
  6. Utrolig vakre vintermotiv...)

    SvarSlett
  7. Hi, Really great effort. Everyone must read this article. Thanks for sharing.

    SvarSlett
  8. What a good blog you have here. Keep Your Work Up....

    SvarSlett
  9. Greatful and nice blog, Thanks.

    SvarSlett